Skip to content

Et fantastisk årsmøde 2024 og et årshjul der tager form.

Tusind tak til alle de gode medlemmer og interesserede som fandt vej til Bikubenfondens  Natur til et godt liv – Laboratoriet i Svanninge Bjerge ved Faaborg den 12 april.

Det var en fantastisk opløftende dag. Katrine Hulgård indledte og derefter inspirerede Poul Hjulmand Seidler til hvordan sociale, pædagogiske og terapeutiske indsatser kan nå nye højder, når natur, have, dyr og landbrug skaber rammen. Gevinsterne er bl.a. mindre klientgørelse, stærke overførbare symbolikker og særlige muligheder for gradvis kompetence opbygning.
Men hvordan sikrer man, at det lærte lever videre i hverdagen efter indsatsen? Hvad skal til for en vellykket “transfer”? Det arbejdede vi efterfølgende med. Ikke mindst blev det tydeligt, at vi skal understøtte sammenhængende indsatser og det lægger op til, at vi som netværk i højere grad lægger os selen for at informere, dele viden og alliere os med beslægtede initiativer, så vores fælles agenda bliver kommunikeret effektivt. Tusind tak til Bikubenfonden, Katrine og Poul.

Efterfølgende en konstruktiv generalforsamling i det fri. Referatet finder du her.

Vi har igen en konstruktiv og arbejdsduelig bestyrelse, som lægger sig i selen for det næste bestyrelses år.

Årshjulet er ved at tage form – Vi besøger Naturmødet i Hirtshals d. 23 – 25 maj. Folkemødet på Bornholm, hvor vi planlægger en sceneevent d. 13 – 16 juni. Den 22 juni er kick off til vores ny initiativ med tværfagligt netværk for studerende. Workshops for de der ønsker diplom for deres arbejde med Kvalitet i Green Care løber af stablen den Lørdag d. 14. september på Sjælland og fredag d. 1. november på Fyn/Jylland. Vil I som sted lægge rammer til, så giv besked. Det er så inspirerende, når vi kan lægge begivenheder hos hinanden. Yderligere begivenheder er i støbeskeen, så obs på nyhedsbreve, de indeholder som regel vigtig information.

De bedste hilsner fra Green Care Netværket v/ Carsten Ørting Andersen

Back To Top