Skip to content

Årsmødet 2024 for Green Care Netværket hos Natur til et godt liv Laboratoriet – En enestående chance!

Så er året skudt i godt i gang med Green Care Netværket og du kan allerede nu tilmelde dig årsmøde i april. I år har vi valgt at rykke årsmødet helt ud i naturen, hvor vi har fået en enestående chance for at styrke både faglighed og netværk.

Sæt X i kalenderen d. 12. april hvor vi holder årsmøde i samarbejde med Bikubenfondens Svanninge Bjerge og Natur til et godt liv – Laboratoriet.

Katrine Hulgard, Biolog og udviklingspartner vil introducere os til deres spændende arbejde, der er et partnerskab mellem Bikubenfonden, NGO’er og kommuner. Deres målsætning er, at alle unge på kanten og mellem 13 og 30 år.

Efter Katrines oplæg vil Poul Hjulmann Seidler give oplæg. Poul indgår som ekstern konsulent i Bikubenfondens program Natur til et godt liv – Laboratoriet og har i 13 år været kursus- og studieleder på naturvejlederuddannelsen, på Skovskolen, Københavns Universitet.

Pouls oplæg retter sig imod ”broen efter indsatsen” transfer eller overførbarhed. Der er mange udtryk for dette, men det vigtige er, om vi har vi fokus på, at der er en virkelighed, der rammer dem som vi arbejder med. Uanset hvilke målgrupper og om vi er, terapeuter, pædagoger eller undervisere. Hvordan kommer skridtet videre og sikrer, at de oplevelser og erfaringer, som vores deltagere har opnået igennem forløb med natur, dyr, have og landbrug, kan anvendes i deres virkelighed?

Oplægget rundes af med et fælles arbejde, hvor vi får inddraget jeres værdifulde erfaringer og indsigter. Det ligger i høj grad i tråd med vores arbejde med kvalitet og kvalitetsudvikling. Jeres input fra mødet er værdifulde og kommer til at indgå i vores kvalitetsprogram.

Pris for medlemmer kr. 300 og ikke medlemmer kr. 400.

Naturmageriet vil i år sørge for forplejning over bål.

Tilmeld dig senest 1. april

Tilmelding til Green Care Netværkets årsmøde 12. april 2024

Tilmelding til årsmøde og generalforsamling for Green Care Netværket 12.04. 2024 kl. 10,00 - 16,00. Hos Svanninge Bjerge og Natur til et godt liv – Laboratoriet. Odensevej 160. 5600 Faaborg. Deltagerbetaling går til forplejning, som Naturmageriet tilbereder over bål. Husk at oplyse om særlige hensyn.

Medlem af Green Care Netværket(Påkrævet)

Link til Program

Back To Top