Skip to content

Kvalitet i Green Care i 2023 til 14 tilbud – Stort tillykke!

Kvalitet i green care

I år har Kvalitet i Green Care initiativet foldet sig ud og er blevet en metode, som fungerer og som reelt kan danne basis for lokal udvikling, der i høj grad medvirker til kollegial sparring på tværs af de forskellige tilbud. Vi har næsten fordoblet antallet af tilbud med diplom og har allerede nye medlemmer, som meget gerne vil med i næste ombæring.

Den første danske mærkningsordningen for naturbaserede, sociale, pædagogiske og terapeutiske indsatser har fået vinger. 14 tilbud har modtaget eller vil modtage diplomet Kvalitet i green care” Efter deltagelse i workshops i oktober og november.

Det drejer sig om:

Damsgården, Gilleleje

Haverefugiet, Sorø

Foreningen Jordforbindelsen, Hjørring

Naturterapi for alle, København

Sct. Hans Have, Roskilde

Løvebakkehus/Dankbar, Roskilde

Æselgaarden, Allingåbro

Grennesminde, Taastrup

Natur og Ridesans, Randers

Naturlig Ressource, Syddjurs

Rikskovgaard rideterapi

Stærk af Natur, ergo og naturterapi, Hammel

Naturkompasset, Faaborg

Natur og Eksistens, Årslev

Kæmpe stort tillykke til tilbuddene og stor tak til en aktiv bestyrelse, som har gjort det muligt. Dette er en milepæl i foreningens arbejde hen imod officielt godkendte standarder for green care indsatser med ekstern evaluering.

Back To Top