skip to Main Content

Årsmøde 18 Marts 2023 i Sorø

Sæt kryds i kalenderen lørdag d. 18 marts, så vi ses der, til en fantastisk dag.

Vi er super heldige, at vi har mulighed for at indkredse vores tema om kvalitet i grønne velfærdsløsninger med et oplæg fra Lene Skrumsager Møller, der blandt andet er kendt for hendes studier i Bhuthan, hvor hun har undersøgt landets arbejde med brutto national lykke som et lige så vigtigt parameter som brutto national økonomi. Herefter bliver der et oplæg fra en politiker, som vil give os et input til, hvordan vi kan samarbejde og skabe dialog om relevante projekter med kommuner og regioner.

Efter frokost vil der være generalforsamling, kun for medlemmer, hvor vi sætter god tid af til en snak om Kvalitet i Green Care og hvordan vi bedste former fremtiden for dette projekt.

Dette opslag vil løbende blive opdateret med program, tilmeldingsformular og yderligere info, men skynd dig at sætte kryds i kalenderen lørdag d. 18. marts 2023. Vi skulle gerne blive rigtigt mange deltagere i år.

 

Back To Top