Skip to content

Årsmøde 18 Marts 2023 i Sorø

Velkommen til årsmøde i Green Care Netværket
Tid: Den 18.03.2023. kl.10,00-16,00. Morgenkaffe fra kl. 9,30

Program Tilmelding

Sted: Fælleshuset, Klosterhaven 44, 4180 Sorø – Gratis Parkering v. Klosterkirken eller Aldi 

Tema – Findes der andre måder at måle værdi/kvalitet på, end økonomiske parametre? Det er et grundvilkår at green care i Danmark måles på økonomien, men kan vi hjælpe os selv og de visiterende myndigheder ved at være opmærksomme på andre resultater af green care indsatser? Hvordan måler vi fx øget livskvalitet og glæde? Og burde det måske også være et parameter, om vores indsatser er bæredygtige? Måske kan vi lære noget af den lille bjergnation Bhutan. Der måler de ikke kun velstand på økonomiske parametre, men også på lykke. De har formuleret begrebet bruttonationallykke – GNH, gross national happiness. Vi er så heldige, at Lene Skrumsager Møller, som har arbejdet for Bhutans Center for Bruttonationallykke, har indvilget i at komme og dele sin viden om Bhutans værdier og styringspraksis og overveje begrebets relevans for green care med os.

Naturforbundethed er et af Green Care Netværkets fem pejlemærker for kvalitet i green care. Med det forpligter vi os til at arbejde for en levende natur og større biodiversitetDet vil vi formand Carsten Ørting Andersen perspektivere om formiddagen, og om eftermiddagen vil medlemmer og bestyrelse udforske kvalitet i green care yderligere.

Velkommen til årsmøde og nogle meget spændende samtaler.

Årsmødet er åben for alle frem til generalforsamlingen, som er for medlemmer.  Pris inklusive forplejning med morgenbrød og frokost. 

For medlemmer og kr. 200

For ikke medlemmer. 300.-

Tilmeld inden 3.marts på hjemmesiden via dette link.

 

 

 

Back To Top