Skip to content

Diplomoverrækkelse – Kvalitet i green care

Lørdag den 12. november afholdt vi workshop med vores projekt Kvalitet i green care, som vi hidtil har kørt som et pilotprojekt. Det var ikke en dag uden problemer, da storebæltsbroen blev lukket, så flere deltagere på ærgerlig vis ikke kunne komme frem. Det ændrede dog ikke på, at vi havde en rigtig spændende dag, hvor fremmødte deltagere havde mulighed for at diskutere og evaluere egen tilbud i forhold til nogle pejlemærker for kvalitet, som arbejdsgruppen omkring projektet havde defineret og præsenterede på dagen. Dagen endte godt med, at de fremmødte tilbud fik deres diplom for et godt og engageret arbejde med kvalitet af green care i deres tilbud. Tak for jeres gode arbejde. Også et stort tak til de medvirkende i vores pilotprojekt, som har bidraget til, at vi i dag står med projektet, hvor vi kan uddele diplomer.

Diplomet for kvalitet i green care 2022 er uddelt til følgende tilbud:

Ing.Borg

Sankt Hans Have

Æselgaarden

Haverefugiet

Back To Top