Skip to content

19. – 22. maj 2022: Naturmødet i Hirtshals

Giv og du skal få! Naturmødet har i den grad bekræftet denne urgamle sandhed. Det var med en lille smule uro, at Green Care Netværket fik indrettet teltet på havnen i Hirtshals. Ville folk mon finde ind hos os og var vores oplæg relevante? Ville vi lykkes med debatten på Life scenen? Oplæggene i vores telt gav mindre erfarne oplægsholdere mulighed for at prøve deres fortællinger af og de meget erfarne fik kamp til stregen i program, der var spækket med events i andre telte. Vi fik under alle omstændigheder alle lejlighed til at øve at sætte ord og billeder på green care, så det giver relevans og forståelse hos flere. Ikke mindst fik vi god tid og rum til vigtige samtaler med hinanden undervejs. Vi har givet og var temmelig ”svedne” ved afslutningen, men vi har også modtaget meget, både opbakning, konstruktiv feedback og fremtidige kontakter vi kan arbejde med.

Tusind tak til alle medlemmer og støtter som mødte frem. Tak til HEG og Foreningen Jordforbindelse for at stille op, skabe miljø og tage del i debatter. Det var så flot med al den medlemsopbakningen til både det praktiske og i debatter og oplæg.

Program Green Care Netværket & HEG Naturmødet 2022

 

Back To Top