Skip to content

Årsmøde 2020 er afviklet

Efter en skøn dag med årsmøde hos Grennesminde, har vi bestyrelsen for det næste halvår på plads.

Fyldt op med inspiration fra de spændende oplæg på årsmødet, er vi nu godt rustet til arbejdet.

Direktør Hanne Danielsen var vores engagerede vært og vores oplægsholdere Rasmus Madsen og Bjarne Clemmensen gav os god indsigt i årsag og effekt af landbrugsbaserede indsatser for sårbare unge.

Bestyrelsen mødes snarligt til seminar, hvor hovedemnet vil være perspektiver og rammer for samtalen om samarbejde med Foreningen af Udendørsterapeuter og Rideterapeutforeningen, og til arbejdet med at få etableret en mærkningsordning på baggrund af årsmødets input om værdier og pejlemærker for god green care.

Der er endnu ikke planlagt yderligere medlemsarrangementer, men en god mulighed er den kommende havesalon på Sjælland fredag d. 18. september, som jeg vedhæfter invitation til. Alle med interesse for emnet haveterapi er velkomne efter tilmelding.

GreenCare_referat_generalforsamling         Havesalon 9 Assentorpvej (1)

   

Back To Top