Skip to content

Forårs nyheder fra Green Care netværket

Det er en rigtigt mærkelig tid, vi lever i lige nu. Nogle har frygteligt travlt med alverdens gøremål som nød og rednings planer, andre føler tiden står stille og intet sker. Sådan er det også i Green Care Netværket.

Forrige weekend holdt vi et rigtigt fint bestyrelsesmøde. Der er masser af virketrang og lyst til at gå nye veje, både for at understøtte de skibe vi har i søen og selvfølgeligt og så sætte nye i søen.

Vi venter lige nu på klarhed, så vi kan få sat endelig dato på årsmøde. Straks vi ved noget om det, så skal I få en indbydelse, men det betyder ikke, at vi ligger stille. Herunder kan I se bestyrelsen på græs ?

Naturmødet Online – vi prøver!

Vi arbejder lige nu på at blive klar til at bidrage d. 17. maj til Naturmødet Online på https://naturmoedet.dk/. Det afholdes fra d. 15.-17. maj, så det er lige om lidt!! Vi annoncerer det på Facebook, hvis det lykkes – se her, hvor vi nu også har lagt en video ind som cover: https://www.facebook.com/greencarenetvaerket/.

Havesalon afholdes med sikkerhed 29. maj

Den halvårlige havesalon for interesserede i have- og naturterapi kan gennemføres, da det foregår udendørs på privat grund og med passende sikkerhedsforanstaltninger. Det foregår i år d. 29. maj 2020 kl. 10-15.30 hos Inge Petersen i TERAPIOASEN, RUGTVEDVEJ 24, 4470 SVEBØLLE. Der allerede en del tilmeldte, så skynd dig hvis du vil med. Link til download af program her: havesalon nr 8 (nr.2)

Synliggørelser af medlemmer på vej

En del af jer har efterspurgt forskellige muligheder for synliggørelse af jeres virksomhed, både for bedre mulighed for netværksdannelse og for at blive mere synlige for brugere, studerende og andre, som kunne være interesseret i jeres virksomhed. Det er der en del dilemmaer forbundet med, som vi tidligere har drøftet med jer. Men vi må have de gode historier frem og vi skal understøtte sektoren. Vi har derfor nedsat en arbejdsgruppe med en målsætning om, at vi har nogle initiativer før årsmødet.

Nye tiltag fra Aalborg Universitet – Center for menneske-dyr-psykologi

Center for menneske-dyr-psykologi på Aalborg Universitet er i gang med en undersøgelse om, hvordan dyr kan bidrage til bl.a. sundheds- og socialt arbejde på en meningsfuld måde. Undersøgelsen skal munde ud i en bog, der kan inspirere fremtidig dansk praksis, hvor dyr involveres. De opfordrer derfor jer, som arbejder professionelt med området, til at bidrage. Følg linket og vær med:

https://www.cedaps.aau.dk/research/chap/Notabene/vis/del-fortaellinger-om-dyr-projektet.cid466485

Som jeg tidligere har informeret om, så tilbyder de nu også en efteruddannelse på området.

https://www.cedaps.aau.dk/research/chap/Notabene/vis/ny-efter–og-videreuddannelse-i-menneske-dyr-psykologi.cid453112

De bedste hilsner fra bestyrelsen

Back To Top