Skip to content

Sidste dag idag d. 4.11. for tilmelding til konference d. 7.11.

I sidste uge blev tilmeldingen til Christiansborgkonferencen forlænget til idag d. 4.11. Samtidig annoncerede vi, at studerende kan komme med til kostpris, kr. 250.- Alle I andre kan nøjes med at betale kr. 500.-

Det bliver en rigtigt fin dag, spændede fok har meldt sig til. Men der er plads til rigtigt mange og for jer som medlemmer, bliver det svært at få så spændende oplæg andre steder i lang tid. Det ville være ærgerligt at gå glip af. Meld dig til idag.

Vi sørger naturligvis for at dække konferencen både via facebook og hjemmeside. Som i naturen, så er det dog bedst at være til stede.

I har altså hele dagen idag til at melde jer til. OBS; Det er ikke nok at ringe, sende sms eller skrive en mail som nogen har gjort. I skal ind på linket på hjemmesiden og udfylde tilmelding, så vi har alle informationer. Vi skal sørge for at tilmelde jer til Folketingets besøgstjeneste.

De bedste hilsner fra formanden.

Tilmeldingslink: https: https://konference.greencarenetvaerk.dk/

Back To Top