Skip to content

Vigtige datoer

Kære Medlemmer og interesserede.

OBS på tilmeldingsfrist d. 31.10 til konferencen på Christiansborg d. 7. november. Den er i høj grad også for dig!

Det vil blive meget afgørende for vores fremtid med green care, at vi får sat et mærkbart aftryk på Christiansborg. Så del link til konferencen på alle tænkelige måder og meld dig selv til – fristen er 31. oktober.

Det er en enestående mulighed for at møde nogle af de fremmeste inden for green care både i landene omkring os og i Danmark. Det har kostet en del knofedt at få stablet konferencen på benene, og muligheden kommer ikke lige igen.

Tilmeldingslink er her: Green care: Bedre og billigere velfærd, nye jobs og mere inklusion gennem natur, have og landbrug

Velkommen til mange ny medlemmer og dato for årsmøde.

Vi har den sidste tid fået en del nye medlemmer.  Velkommen i foreningen til alle jer! Vi er straks gået igang med at opdatere Danmarkskortet, så de af jer, der har ønsket at komme med dér, bliver synlige.

Efterhånden er Green Care Netværket en meget bred skare af både terapeuter, pædagoger, landmænd, studerende, forskere og kommunale virksomheder, som på de forskelligste måder anvender natur og dyr i arbejdet. Med publikationen GREEN CARE i juni og den kommende konference på Christiansborg er vi nu for alvor er ved at få gennemslagskraft som forening.

Vi glæder os til at planlægge forårets årsmøde og forhåbentligt møde jer alle. Det bliver onsdag d 18. marts 2020, så reservér gerne dagen i kalenderen allerede nu.

Vi ses!

Back To Top