Skip to content

Møder i Maj – Mød os på Naturmødet i Hirtshals d.23,24 og 25. Erfa dag d. 26.5 aflyst.

Så er vores endelige rapport “Green Care – liv, sundhed og beskæftigelse på landet”, lige på trapperne. Den er sendt ud til vores interessenter for kommentarer, så vi kan præsentere indholdet i Hirtshals på Naturmødet. 

Vi har release på Naturmødet i Hirtshals på Sinds stand i The Village d. 23-05 fra 15,30 – 16,30 og den 24-05 fra kl. 11,00 – 12,00

Vi glæder os rigtigt meget til samarbejdet med Sind om mødet og møde dem ved landsformand Knud Kristensen og Landbo Nordjylland til debat d. 24 maj  fra kl. 14,00 – 15,30 om muligheder og udfordringer når green care anvendes til beskæftigelse for sårbare grupper . Et emne vi allerede har vendt og drejet grundigt i vores rapport. På den måde er vi meget klar.

Vi håber meget, at vi møder en masse medlemmer. Der er masser at komme efter og mange gode kontakter kan skabes. Tjek ind og find programmet  Vi holder til i Sinds stand og er naboer til Landbo Nordjylland. Tusind tak til Sind for en rigtig fin modtagelse i det Nordjyske.

Den 26.5 har vi annonceret erfadag om dyr. Men datoen er ikke god. Der har været for få tilmeldinger og for mange afbud, på trods af et spændende program. Vi kommer op med en ny dato snarest.

 

Back To Top