Skip to content

Nyheder og vigtig information – Nytår 2019

I ønskes et rigtig godt nytår og tak for jeres medlemsskab i det gamle år. Det sidste halve år har budt på mange gode nyheder for Green Care Netværket. Bestyrelsen har fået skabt gode relationer til det politiske niveau, blandt andet efter vores foretræde for Folketingets Udvalg for Landdistrikter og Øer.

Vi er også gået i gang med at lave vores publikation om Green Care i de danske landdistrikter, som vi har fået støttekroner til fra Erhvervsstyrelsen. Rapporten og den tilhørende korte udgave bliver en vigtig brik i at kunne forklare tydeligt, hvad Green Care er.

I november afholdt vi et velbesøgt erfa møde for medlemmer og andre interesserede på det naturskønne Kongsgaarden ved Sorø på Sjælland med fokus på natur og have. Et forslag fra deltagerne var, at Green Care Netværket definerer nogle værdier, der kendetegner en god Green Care praksis. Det er noget bestyrelsen har stort fokus på og et tema, som vi tager op på årsmødet i marts (se længere nede i teksten).

Endvidere har vi lagt grunden til en mere effektiv administration med et nyt regnskabssystem og et forbedret tilmeldingsmodul på hjemmesiden.

Det er meget vigtigt, at I udfylder tilmeldingsskemaet på hjemmesiden (hvis det ikke er sket endnu), også selvom i er registrerede medlemmer. I gør det her

Når I har gjort det, har vi alle relevante data, herunder om I vil på Danmarkskortet, og jeres accept af vores persondatapolitik (som er meget restriktiv). Vær opmærksom på at Danmarkskortet, som giver mulighed for at få ens navn/tilbud på foreningens hjemmeside, nu omsider bliver lagt op og offentligt tilgængeligt. Det sker i begyndelsen af uge 2 sammen med en række nødvendige opdateringer.

I det kommende år ser vi allerede nu frem til en række begivenheder:

Vi har årsmøde lørdag d. 23 marts på Dalum Landbrugsskole ved Odense,hvor temaet er: Hvilke forventninger kan vi have til god praksis i en Green Care virksomhed? Vi er i fuld gang med at skaffe dygtige oplægsholdere. Det bliver et vigtigt møde, så reserver datoen. Vi vil rigtigt gerne se en masse af jer
Næste erfamøde er d. 25 maj,hvor vi har fokus på arbejdet med dyr. Det bliver i Jylland. Husk også at reservere denne dato. Det bliver helt sikkert rigtigt godt.
Udover disse møder arbejder vi på at blive repræsenteret på Naturmødet i Hirtshals og på Folkemødet på Bornholm.

Sidst, men ikke mindst får vi i løbet af foråret udgivet vores publikation om  Green Care med beskrivelse af begrebet, aktørerne og reguleringen på området

Skulle I få behov for  et oplæg om Green Care til en konference eller til et medarbejdermøde, så spørg gerne om dette. Vi skal have budskabet ud over rampen i det nye år og jeg bidrager gerne.

Med de bedste hilsner og nytårsønsker fra hele bestyrelsen

Back To Top