Skip to content

Nyhedsbrev september 2018

Kære Medlemmer

Lige hjemkommet fra Marselisborgcenterets uderehabiliterings seminar på Vejlefjord, er det på tide med en kort opsamling om aktiviteter i foreningen.

Medlemsmøde med mulighed for netværksdannelse Lørdag d. 10. November fra 12,00 – 16,00 på:

Kongsgården Vester Broby

Strandvejen 11

Vester Broby

4180 Sorø

Temaet er natur, udeliv og have som sundhedsfremme og for rehabilitering.

Ella Hilker og undertegnede vil give oplæg. Det bliver muligt at netværke med bestyrelsen og andre medlemmer og vi får mulighed for at stifte bekendtskab med Kongsgården og de skønne omgivelser.

Vi er vært for en let frokost til alle tilmeldte ved ankomst, samt kaffe/the undervejs. Tilmelding til formand@greencarenetvaerk.dk eller sms 52900584

På landkortet og bedre registrering af medlemmer og deres interesser.

Efter sidste nyhedsbrev, fik vi nogle tilbagemeldinger vedr. placering på landkort på hjemmesiden, men ikke helt nok til, at det giver mening – Det var midt i sommeren, så vi prøver igen. I kan altså få jeres initiativ på landkortet, hvis I er medlemmer. Vi opretter det så snart, der er mindst 10 tilmeldte til servicen.

Dette skal du under alle omstændigheder gøre som medlem.

Gå ind på vores hjemmeside https://www.greencarenetvaerk.dk/bliv-medlem/ og udfyld blanketten om medlemskab, uanset om du er medlem og har betalt dit kontingent. Vi skal nok sammenholde med betalingsoplysninger etc. Så du bliver ikke opkrævet 2 gange. Når du har udfyldt skemaet, så ved vi mere om, hvad du ønsker og om du accepterer vores privatlivspolitik, hvad der er dit fokusområde og hvordan vi kan støtte dig som medlem.

Næste nyhedsbrev er allerede i støbeskeen og vil handle om projekter, samt årsmøde.. Næste medlemsmøde er om Antrozoologi

Bedste hilsner Carsten Ørting Andersen – Formand

Back To Top