Skip to content

Yderligere 4 tilbud har fået diplom for arbejdet med kvalitet

I fredags afholdt vi en online opfølgning på vores workshop – da der som tidligere skrevet, var flere deltagere der sad fast i trafikken pga. lukning af broen ved vores oprindelige workshop. Workshoppen blev afholdt med deltagelse af de fremmødte der kunne nå frem, men i fredags gav vi muligheden for, at de der var kørt forgæves kunne få deres diplom alligevel ved en sparring og opfølgning på projektet. De fire tilbud har arbejdet godt med projektet det seneste år, og det skal selvfølgelig anerkendes.

De yderligere fire tilbud, der har modtaget diplom for arbejdet med Kvalitet i green care 2022, er:

Botilbuddet Damsgaarden

Naturterapi for alle – V. Nina Baun

Små og STORE. Hesteassisteret terapi og supervision v. Nete Guldbrandsen

Foreningen Jordforbindelsen

Back To Top