Skip to content

Indbydelser til kommende arrangementer

Kære medlemmer og interesserede i Green Care Netværket.
Det bliver sidste gang vi sender almindeligt nyhedsbrev ud for Green Care Netværket. Nu skal du tilmeldes nyhedsbrevet vi hjemmesiden. Du finder link til tilmelding på forsiden i nederste højre hjørne. Så har vi bedre styr på, at de som vil, får det og de som ikke vil kan afmelde det. Men altså du får det kun, hvis du er meldt til 😉 Nyheder vil selvfølgeligt altid fremgå af hjemmesiden.
Der er to meget vigtige indbydelser.
I bestyrelsen er vi ellers gået all in på forårs sæsonens aktiviteter. Vi er inviteret med til konferencen Mulighedernes Rum som retter sig mod kommunernes brug af naturen til sundhedsfremmende formål for borgerne og vi har meldt os til Naturmødet i Hirtshals d. 23, 24 og 25 maj. Vil du være med som aktivist på naturmødet, så giv os gerne besked. Det kunne være fint, hvis vi bliver godt synlige.
Vi sigter mod at offentliggøre vores kommende rapport om Green Care på Naturmødet og på den måde få maksimal omtale. Vi forsøger også at få fodfæste på Folkemødet på Bornholm. Vi har møde med Landdistrikternes fællesråd og andre, denne måned og tænker at de måske kunne være en partner i den forbindelse.
Sidst, men ikke mindst, så er vi igang med at forberede en konference i fælles salen på Christiansborg d. 7. november. Det bliver med internationale eksperter, som gerne skulle være med til at få fokus på vores fælles interesse i, at Green Care får en plads i udviklingen af et bedre samfund.
Back To Top