skip to Main Content

Det bobler af initiativ rundt omkring. Mange vil gerne igang, men hvor finder jeg nogle som har evner, midler og interesse i min idé og som kunne tænke sig at være med i udviklingen af et projekt?

I Green Care Netværket har vi fået mange henvendelser fra nye initiativer og selvfølgeligt skal vi hjælpe jer med at finde hinanden. Meld jer ind og skriv til os. Beskriv jeres idé i både kort form, som en “kontakt annonce” og i lang form som en projektbeskrivelse, så lægger vi den ind som i nedenstående. Billeder er også velkomne.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Søger partner / behandler til terapihaven Urtopia.
En ’hvid’ søges af ’grøn’ ?
Jeg vil gerne starte en terapihave op. Det skal være til stressramte og med fokus på at få dem tilbage i job.
Jeg har et økologisk gartneri, som ligger op ad haven, jeg forstiller mig skal være terapihaven. Men tænker at gartneriet også kan bruges i forløbet herude. Vi er geografisk placeret på kanten af Stevns klint, masser af vand, himmel, rovfugle, stor natur.
Jeg har selv en del erfaring med at have stressramte ude i forskellige forløb, og kan se at naturen herude kan noget ?, men vil gerne gøre det mere formelt. Dvs. starte en virksomhed op med dette hovedformål, gerne som en social økonomiske virksomhed.
Her lidt om hvad jeg tænker ;
Oplæg til terapihaven Urtopia ?
Har et ønske om at etablere en terapihave for stress ramte, med fokus på at bringe mennesker tilbage i arbejde. Terapihaven skal bygge på erfaringerne fra Alnap i Sverige og Nacardia i Hørsholm.
Vil søge støtte ved fagforeninger, arbejdspladser og forsikringsselskaber.
Der skal også laves et crowfundings forløb, da der er bygning der trænger til en kærlig hånd.
Tænker at det skal være med 12- 13 ugersforløb, hvor der vil være mulighed for individuel behandling og senere også gruppe terapi. 3 timer, 2 til 3 gange/uge.
Der skal være mulighed for at afhente klienterne ved arbejdspladsen evt andet opsamlingssted. Da vi bor ved verdens ende.
Vil gerne lave det som en social økonomisk virksomhed, men ved ikke så meget om hvordan dette gøres ??
link gerne til min hjemmeside ; www.urtopia.dk
Hilsen Pia
…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Partnere søges til social-økonomisk projekt for unge med særlige behov

Jeg vil gerne starte et biodynamisk/økologisk landbrug og gartneri samt smed- og træværksted med udgangspunkt i gamle håndværksmetoder for unge med særlige behov (STU’er, erhvervspraktikanter).

Jeg tænker at leje en landejendom til stedet, hvor der er mulighed for tilbygning eller søge fonde til køb af ejendom og inventar.

Der vil være samarbejde med kommuner til at hverve de unge til stedet samt rådgivning fra diverse erhvervsrådgiver til opstart af stedet.

Vi vil mødes for at drøfte hvordan vi starter projektet bedst muligt og der er brug for partnere og interesseret til at bidrage med erfaring inden for økonomi, bygninger, driftsledelse, smedje, træ-arbejde, biodynamikere, økologer, bæredygtige løsninger m.m.

Lokation: Østjylland evt. Vejle eller Sjælland. Se vedhæftet fil for yderligere oplysninger om projekt

Kontakt: Mette Dahlfelt. Mobil: 26392729 Mail: mdahlfelt@gmail.com

Link til projektoplæg her Projekt Bondegård oprids

Back To Top