skip to Main Content

Det bobler af initiativ rundt omkring. Mange vil gerne igang, men hvor finder jeg nogle som har evner, midler og interesse i min idé og som kunne tænke sig at være med i udviklingen af et projekt?

I Green Care Netværket har vi fået mange henvendelser fra nye initiativer og selvfølgeligt skal vi hjælpe jer med at finde hinanden. Meld jer ind og skriv til os. Beskriv jeres idé i både kort form, som en “kontakt annonce” og i lang form som en projektbeskrivelse, så lægger vi den ind som i nedenstående. Billeder er også velkomne.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Partnere søges til social-økonomisk projekt for unge med særlige behov

Jeg vil gerne starte et biodynamisk/økologisk landbrug og gartneri samt smed- og træværksted med udgangspunkt i gamle håndværksmetoder for unge med særlige behov (STU’er, erhvervspraktikanter).

Jeg tænker at leje en landejendom til stedet, hvor der er mulighed for tilbygning eller søge fonde til køb af ejendom og inventar.

Der vil være samarbejde med kommuner til at hverve de unge til stedet samt rådgivning fra diverse erhvervsrådgiver til opstart af stedet.

Vi vil mødes for at drøfte hvordan vi starter projektet bedst muligt og der er brug for partnere og interesseret til at bidrage med erfaring inden for økonomi, bygninger, driftsledelse, smedje, træ-arbejde, biodynamikere, økologer, bæredygtige løsninger m.m.

Lokation: Østjylland evt. Vejle eller Sjælland. Se vedhæftet fil for yderligere oplysninger om projekt

Kontakt: Mette Dahlfelt. Mobil: 26392729 Mail: mdahlfelt@gmail.com

Link til projektoplæg her Projekt Bondegård oprids

Back To Top